Over ons

Over A=A administratiekantoor
Het A=A administratiekantoor is gevestigd in Hoogkarspel, Noord-Holland (West-Friesland). Op het Kerkeland 6 te Hoogkarspel woont Joost Schipper, de eigenaar van A=A Administratiekantoor. Dit is tevens ook het adres waar vanuit de administratieve werkzaamheden worden uitgevoerd. Het is een lokaal bedrijf, met jarenlange ervaring in het verzorgen van boekhoudingadministratiejaarstukken en aangiften.

 

Kwaliteit en persoonlijk contact
A=A Administratiekantoor is gestart in 2008 en heeft inmiddels een groot en tevreden klantenbestand opgebouwd. Het werken vanuit huis scheelt de huurkosten van een kantoorpand, waardoor  administratieve werkzaamheden verricht kunnen worden tegen een laag tarief. Inmiddels heeft het huis meer weg van een administratiekantoor, maar dit is allemaal ontstaan vanuit mijn passie voor de administratieve sector. Als ondernemer sta ik ook voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en toewijding.

Neem vrijblijvend contact met ons op
Bij interesse in de administratieve werkzaamheden is het mogelijk om een gratis intake/adviesgesprek in te plannen. Dit gesprek is geheel kostenloos en vrijblijvend. Het gesprek kan plaatsvinden bij u thuis/ondernemersadres of bij mij op “kantoor”.

Indien u gebruik wilt maken van mijn lokale diensten, neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier, of direct via de mail. Ik zal u dan zo snel mogelijk bericht terug sturen. Bellen is ook mogelijk via 06 – 1831 3318.

Met vriendelijke groeten,
A=A Administratiekantoor.
Joost Schipper

2 + 7 =