Tarieven

Tarieven
De tarieven welke A=A administratiekantoor hanteert zijn zeer concurrerend. De reden hiervan is dat ik geen groot kantoorpand heb. U betaalt dus uitsluitend voor de administratieve werkzaamheden, niet voor overbodige zaken.

Administratie ondernemers
Voor de ondernemers (zzp’ers) hanteer ik een kwartaaltarief. Indien u een uurtarief wenst, is dat ook mogelijk bij A=A Administratiekantoor. Het kwartaaltarief wordt altijd vooraf met u besproken, zodat u jaarlijks inzichtelijk hebt hoeveel onze administratieve dienstverlening u gaat kosten. 

Op de door mij verstuurde facturen staat altijd nauwkeurig aangegeven welke administratieve werkzaamheden ik voor u gedaan heb. Wanneer u uw gegevens netjes aanleverd bij mij, hoe sneller de dienstverlening verricht kan worden.

Vragen over mijn werkzaamheden zijn uiteraard geheel vrijblijvend van kosten.

Administratie particulieren
De inkomstenbelasting bij A=A Administratiekantoor wordt verzorgd tegen een vast tarief. Indien gelijktijdig de aangifte van uw partner wordt verzorgt, hanteer ik 1,5 maal het basistarief (€ 45). Dit basistarief geldt ook voor het inzenden van uw toeslag-aangifte en het opmaken van een bezwaarschrift.
Ook kan ik uw privé administratie bijhouden. Om de administratie bij te houden kom ik éénmaal in de maand bij u langs.